Forside Blogg Om Kakadu Pilotprosjekt Videoserier Logg inn

Julegavetipset til den som har alt

tips Nov 13, 2020

Hva om du kunne gitt en gave som ikke bare skapte masse verdi for mottakeren, men også løste et problem for deg selv? Det er nettopp det du kan, når Kakadu nå lanserer årets julegave 2020 – gaven du ikke visste du ønsket deg.

Unge gir bort IT-hjelp til over 50 000 kroner. Årlig. Dette til tross for at digital opplæring ikke bør skje i nære relasjoner. Derfor har vi laget Kakadu.

Kakadu er en digital kursportal for personer 60+ som ønsker å videreutvikle sine digitale ferdigheter. I praksis er det korte videoleksjoner (maks fire minutter) satt opp i en oversiktlig og brukervennlig struktur. På denne måten blir det også et oppslagsverk. Kakadu skal senke terskelen for bruk av digitale tjenester.

Temaene for årets julegave er: 

  • Lynkurs i sosiale medier
  • Slik bruker du videosamtaler
  • Ta, del og lagre digitale bilder
  • Finn det du leter etter på nett
  • Alt du må vite om svindel
  • Full kontroll på alle passord

 
For mer kvalitetstid med familien

Dette er en fin gave til mor, bestefar, onkel og svigermor – men også til deg! Kakadu skal ikke fjerne den digitale samtalen (hallo, det er jo umulig), men bygge en bro mellom generasjoner. Den eldre generasjonen har ikke vært så privilegert at de har fått digitaliseringen av samfunnet med morsmelka. Derfor må vi hjelpe dem – og med Kakadu kan du nå gjøre det uten at hvert besøk ender opp med å bli en konsulenttime foran PC-en.

«Jeg tror Kakadu kan bli årets julegave for den godt voksne som har alt. Den løser et samfunnsproblem på nytenkende vis, og jeg tror de aller fleste av oss har godt av å se disse videoene med ujevne mellomrom»
        — Pia Warland. Ansvarlig for Gründerhub, som Kakadu er en del av.


Kjenner du noen som kunne hatt glede av en slik gave? 


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.