Easee vinner Årets Markedsfører og gir pengepremien på 100.000 annonsekroner videre til Kakadu

nyheter Jan 24, 2022

Vi i Kakadu hyller initiativet fra Easee. De vet hvordan det er å stå i startgropa, noe de viser at de ikke har glemt. For oss gir det stor motivasjon å komme til topps når vi står mot andre, sterke kandidater. Vi har klare og ambisiøse mål og slike “wins” skaper stor verdi for oss på flere måter enn pengepremien i seg selv. 

Kåringen skjedde i to ledd. Først av en ekstern nominasjonsrunde gjennom delt i  Easee sine digitale kanaler. Deretter ble alt avgjort gjennom en intern avstemningen blant Easee sine 250 ansatte.  

Hva vi tenker om å få 100.000kr, og hva kan det gjøre for Kakadu på lang sikt?

Mye. Kjerneteamet i Kakadu kommer fra kommunikasjon og markedsføringsfeltet , og vet hvilken slagkraft dette kan ha. Disse annonsekronene vil sikre god synlighet, og vi skal ta i bruk alle virkemidler for å sikre at vårt budskapet når helt frem til målgruppene våre. I den fasen vi er nå trenger vi at aktører fra både privat og offentlig næringsliv - som for eksempel banker, leverandører av digitale helsetjenester, NAV, skatteetater, strøm, energi og underholdningstjenester - får øynene opp for oss. Det digitale utenforskapet er et stort samfunnsproblem, som en instans eller virksomhet ikke kan løse alene. Vi tror fullt og helt at vi sammen må hjelpe de som står på den digitale sidelinjen.
 

En stor digital high five til Easee! Vi digger dere.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.